Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Blue Planet
    Posts
    795

    Default Reports - image not showing or rooms...

    Thomas, have a dragged something wrong across to report's?
    When i go to look at my home inventory in preview instead of seeing
    the ROOM (like bathroom) or the image of the Duck...
    i get this: http://prntscr.com/krl9he

    Did i do something wrong? I've never played with reports properly yet
    but wanted to try it out.
    1. http://prntscr.com/krla01
    2. http://prntscr.com/krlaf5 , http://prntscr.com/krlark
    3. http://prntscr.com/krlaya
    4. http://prntscr.com/krlbhe
    5. print preview: http://prntscr.com/krlbp9

    Robbie

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3,094

    Default

    Hey Robbie,


    It looks like the image database field is using a Label control. What you need is a Picture Box. Delete the current Label control and drag over a Picture Box to where the original Label Control was. Click the Picture box and then click the little arrow on the top right. Under expressions, there is a drop down box that you can use to select the image database field.



    Thomas

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Blue Planet
    Posts
    795

    Default

    Thanks Thomas.
    I'll dig into this more now.
    Same with rooms, makes sense.
    http://prntscr.com/krwr2x
    Thanks again.
    Robbie
    Last edited by schmutly; 09-07-2018 at 07:56 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •