Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    2

    Post Unable To Build Software

    Issue: I am unable to build software
    When I open ESB as an administrator, the build function is not enabled

    Attempts To Fix
    1. Reboot Computer
    2. Un-Install Software/Re-Install Software

    I am not sure where to go from here.

    (Note I have Installed Version 3.0.6)

    I did a quick screen capture of the issue
    https://vimeo.com/user37391117/revie...322/2a2c929c03
    Last edited by shantell; 09-27-2019 at 06:43 AM.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    3,203

    Default

    Quote Originally Posted by shantell View Post
    Issue: I am unable to build software
    When I open ESB as an administrator, the build function is not enabled

    Attempts To Fix
    1. Reboot Computer
    2. Un-Install Software/Re-Install Software

    I am not sure where to go from here.

    (Note I have Installed Version 3.0.6)

    I did a quick screen capture of the issue
    https://vimeo.com/user37391117/revie...322/2a2c929c03
    Hi Shantell,


    Did you fill out the name, version and set the icon image (has to be a real ico file and not a image file renamed as ico file)?

    Your image isn't showing up.

    Did you already add the forms and editors?


    Thomas

  3. #3
    Join Date
    Sep 2019
    Posts
    2

    Default Thanks! That did it!

    Quote Originally Posted by TigerSoftware View Post
    Hi Shantell,


    Did you fill out the name, version and set the icon image (has to be a real ico file and not a image file renamed as ico file)?

    Your image isn't showing up.

    Did you already add the forms and editors?


    Thomas
    You are correct. Once I added the icon image, the option to build was there.

    Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may edit your posts
  •